sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Hurjaa Halloweenia!


RitaRillan nettipuotiin on Halloweenin kunniaksi ilmestynyt myyntiin Jättilohikäärme Lutusen kaavapakkaukset. Käykäähän kurkkaamassa nettipuodissa.

Tulossa on myös uusia pupuhattuja ja ritarihattuja sekä uutuusväri RitaRillan pupusesta.

Palaillaan :)

t. RitaRillan Rita

maanantai 25. lokakuuta 2010

Pikkuneiti sai nimen


Meillä oli ihanat juhlat sunnuntaina ja päivänsankari jaksoi hienosti koko päivän. Olipas mukavaa saada kaikki läheiset ihmiset koolle. Neitokaisen nimeksi tuli Ilona :)

Tänään saapui iso lähetys pehmoisia vakosametteja pupusia, pikkupupuja ja pikkukisuja varten. Lisää tuotteita on siis pian tulossa.

Kuvassa Ilonalla on minun itse ompelemani mekko yllään ja seurana fuksianpunainen RitaRilla-lintunen.

perjantai 22. lokakuuta 2010

Juhlat tulossa


Minua on vaihteeksi purrut siivous-ja sisustuskärpänen. Syynä on todennäköisesti vauvan ristiäiset, jotka ovat viikonloppuna. Mies naureskelee, kun siirtelen tavaroita ja huonekaluja paikasta toiseen. On se vaan kumma, että ollaan asuttu talossa jo yli seitsemän vuotta ja tuntuu, että vieläkin on kaikki kesken. Koko ajan rakennetaan jotain uutta ja entisetkin hommat on vielä vaiheessa.

Eilen keksin yhtäkkiä ratkaisun meidän sisäeteisen matto-ongelmaan. Jostain syystä olen ajatellut, että eteinen kaipaa pitkiä eteisen mattoja, enkä ole millään keksinyt miten ne sinne parhaiten saisi aseteltua. Sen vuoksi matot on myöskin jääneet aikanaan ostamatta. Nyt sitten yllättäen tajusin, että eteinenhän onkin neliön muotoinen ja siksi myös maton pitää olla neliön muotoinen. Tätä siis piti miettiä seitsemän vuotta - aika hitaat hoksottimet meikäläisellä :D Yritän laittaa jotain ennen jälkeen kuvia eteisestä, kunhan saan lopultakin uuden maton (ja lipaston ja arkun...) sinne hankittua ja pääsen oikeasti sisustamaan. Ristiäisiin nämä jutut ei kyllä enää ehdi valmistua.

Onkohan omakotitalot aina tällaisia ikuisia työmaita vai onko se vain asukkaista kiinni? Meillä tosiaan aina vaan hommia riittää vaikka periaatteessa talo on ollut valmis jo ajat sitten.

Siivousten ja sisustamisen lisäksi tällä viikolla on ohjelmassa ollut tietysti leipomista. Leipominen on tosi mukavaa puuhaa, joten pakko yrittää vähän rajoittaa, etten leivo ihan liikaakin. Jätän siis suosiolla juustokakun leipomisen ensi viikolle ja sitten voisi pitkästä aikaa pyytää ystäviä vierailulle ja vauvaa katsomaan. Vauva-arki sujuu oikein leppoisasti ja mukavasti. Kolmannen lapsen kanssa osaa jo ottaa rennosti ja nauttia pienistä asioista.

Kuvassa on ehkäpä pikkuneidin juhla-asu, jonka neiti saa ylleen kastamisen jälkeen. Mekon olen ommellut itse jo ennen vauvan syntymää. Neuletakki on Monsoon merkkinen ihanuus ja valkoiset juhlasukkahousut löytyivät Lindexiltä. Nyt lähden pienelle vaunulenkille vauvan kanssa, että jaksaa taas illalla siivota lisää.

torstai 14. lokakuuta 2010

Pikkuneiti ja pupunen



Tässä lisää otoksia pikkuneidin vaatekaapista. Täytyyhän prinsessalla olla oma RitaRilla-mekko, kun kerran pupusellakin on :)



Taitaa vähitellen talvi hiipiä meillekin. Viikonlopuksi on luvattu kunnon yöpakkasia. Kävin jo eilen poimimassa pihalta maljakkoon vaaleanpunaisia ruusuja ennen kuin ne paleltuvat. Meillä on siis vielä puutarha täydessä kukassa. Kotiliesi-ruusut, daaliat ja samettiruusut ovat kauneimmillaan. Lisäksi väriä tuo tosi kaunis ruska, jota viime syksynä ei tullut lainkaan. Täytyykin nauttia vielä kun voi.

Meidän kolme-vee pikkumies toi keväällä kotiin päiväkodissa kasvattamansa samettiruusun taimen. Istutimme sen parhaalle paikalle kukkapenkkiin ja koko kesän poika on jaksanut hoitaa omaa kukkaansa tosi huolella. Joka viikko on yhdessä ihasteltu ja laskettu ihania kukkia. Itseäni on naurattanut kuinka poika ylpeänä kehuu, että hänellä on samettiruusu ja äidillä niitä ihan tavallisia ruusuja ;)

tiistai 5. lokakuuta 2010

Pikkuneidin vaatekaapista


Harmittelin viikonloppuna miten nopeasti suloiset vauvanvaatteet menevät pieneksi. Jotenkin niistä ei ehdi nauttia tarpeeksi. Sitten tuli mieleeni, että voisin kuvata kaikki asukokonaisuudet vauvan päällä, jolloin niistä jäisi mukava muisto sekä minulle että vauvalle. Päätin laittaa kuvat myös tänne blogiin teidän muidenkin iloksi. Osan vaatteista olen ommellut itse, osan on tehnyt äitini ja tottakai mukana on myös ihania löytöjä matkoilta ja kotimaasta. Tässä siis ensimmäinen asu :)

Brodeerattu paita sekä vaaleanpunaiset pilkkusukat ovat tuliaisia Prahasta. Monsoon merkkiset housut löytyivät Accessorize myymälästä Helsingin Kampista. Pikkuneidin kaverina on RitaRillan fuksianpunainen Lintunen.

Iloista alkuviikkoa!

t. Rita