tiistai 18. toukokuuta 2010

Kirsikankukkien aikaan




Kevät on ehdottomasti paras aika vuodesta. Rakastan kevättä ja kevään ensimmäisiä kukkia. Ihan hupsuna kiertelen pihan ympäri monta kertaa päivässä ja katson kuinka kaikki kasvaa. Yksi suosikkipuistani on rusokirsikka. Se on todella kaunis näin keväällä kukkiessaan ja myös syksyllä oranssinpunaisissa lehdissään. Tulppaanit ja helmililjat ovat juuri avaamassa kukkiaan ja niitä ennen nautiskelen täysin siemauksin mm. palloesikoista, kevätkaihonkukista ja kirjopikarililjoista. Lupaan ensi viikolla laitella tänne blogiin taas ompeluun liittyviä juttuja. Nyt on ajatukset ihan pihalla ;) Tässä vielä väri-iloa kaikille.

kirjopikarililja 

kaukasianpitkäpalko

palloesikko

kevätkaihonkukka

maanantai 17. toukokuuta 2010

Jotain uutta



Sain lopultakin olohuoneen ja keittiön ikkunoihin uudet keväänvihreät verhot. Hassua miten näinkin pienistä asioista voi saada hyvän mielen. Tai no ei ihan pienistäkään, koska ikkunoita on neljä ja verhoja siis kahdeksan kappaletta ja kankaan metrimäärää en uskalla edes laskea ;) Ihanan kesäinen tunnelma tuli sisälle heti. Kuvista tuli vähän pimeitä, mutta eiköhän niistä jotain näe.



Koko viikonlopun olin ulkona. Rakastan puutarhatöitä, enkä malttaisi lopettaa ollenkaan. Vaikka kuinka väsyttää, niin aina pitää tehdä vielä yksi pieni juttu. Nyt on esikasvatetut daaliat jo kukkapenkeissä ja kasvimaalla on kylvetty mm. porkkanat, retiisit, sipulit, salaatit, kurpitsat jne. Myös meidän keittiö muutti taas kesäksi ulos eli koko viikonlopun laitoimme ruokaa ja söimme ulkona kesäkeittiössä. Kyllä tätä kesää onkin taas odotettu - pitää muistaa nauttia joka hetkestä!

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Lapsimessujen arvonta


Jännitys tiivistyy...
Lapsimessujen puputarvikepakkauksen voittaja on...
Johanna Jansik



Onneksi olkoon! Olen vielä yhteydessä sähköpostilla ja voittaja saa valita itse minkä värisen pupusen haluaa :)

Taustalla pieni makupala RitaRillan tilkkupeitosta. Suunnitteilla on tilkkupeittotarvikepakkauksia. Laitan peitosta kuvia vielä myöhemmin.

perjantai 7. toukokuuta 2010

Pilkkukankaita puodissa


RitaRillan nettipuodissa on nyt myytävänä ihania turkooseja, limevihreitä ja vaaleanpunaisia pilkkukankaita :)

Mukavaa viikonloppua!
t. RitaRillan Rita

torstai 6. toukokuuta 2010

Jippii, uusia tuotteita

Vapun vietto kului meidän perheessä mahataudin merkeissa - ihan oikeasti! Pojat sairastivat jo ennen vappua ja aikuiset viikonloppuna. Nyt onneksi olemme jo koko perhe taas kunnossa. Kesä tulee kohisten ja teksisi mieli olla mahdollisimman paljon pihalla. Vanhaan tuttuun tapaan olen heti kevään tullessa joka päivä melkein nenä mullassa tutkimassa kaikkia maasta nousevia ihanuuksia: krookuksia, tulppaaneita, narsisseja jne. Välillä tuijottelen kirsikkapuun ja omenapuiden puhkeavia silmuja ja arvailen itsekseni kuinka paljon niihin on tulossa kukkia. Hassu mikä hassu - ihan puutarhahullu :D

Tänään sain RitaRillan uudet helpot tuotteet eli ihanat pikkukisut ja pikkupuput RitaRillan nettipuotiin. Käykäähän kurkkaamassa.