lauantai 25. huhtikuuta 2009

Täältä tulee RitaRilla!!!


Nauhamallit tulivat viimein ja perjantaina olin koko päivän shoppailemassa kankaita. Kotiin tullessani postilaatikossa oli odottamassa yllätyskirje. RitaRillalle oli myönnetty apuraha tarina- ja käsityöaiheisen verkkosivuston suunnittelua varten. Sehän tarkoittaa, että RitaRilla kavereineen herää tulevaisuudessa henkiin internetin taikamaailmaailmassa!!


Hassua, että aina välillä tulee ihan hurja "luomiskausi" ja on vain pakko piirtää, kirjoittaa tai ommella. Silloin pelottaa, että koko homma on ihan turhaa ajahaaskausta. Kuitenkin jossain takaraivossa on pieni tunne siitä, että kaikille töille tulee vielä joskus käyttöä. Koko RitaRillan tarina lähti liikkeelle siitä, kun syksyllä päätin heittäytyä ja kaikista taloudellisista epäilyistä huolimatta aloin vain suunnitella ja ommella nukkeja. Taustalle kehittyi tarina vanhasta mummosta eli Kardemummosta, joka ompelee kaikki nuket. Talvella liikeidea hieman muuttui ja keksin yritykselle nimen RitaRilla. Yrittäjyyskurssini maailman paras ohjaaja Outi vinkkasi, että muuten ihan hyvä, mutta yrityksen taustalla täytyy olla tarina. Tuo kommentti "avasi hanat" ja istuin heti seuraavana päivänä tietokoneen ääreen kirjoittamaan RitaRillan tarinaa. Kirjoitin tarinaa monta päivää ja lopulta koko tarina oli paperilla. Ritariprinsessa RitaRillasta tuli tarinan päähenkilö, jonka vaatimattomana tehtävänä oli pelastaa koko maailma pahan lohikäärmeen vallasta ;)


Jossain vaiheessa kokeilin varovasti piirtää RitaRillan hahmoja. Suhtauduin piirtämiseen tosi epäillen, sillä en ole mielestäni koskaan ollut mikään taiteilija. Hahmot tulivat paperille kuitenkin kuin itsestään ja nythän Taikametsä jo vilisee erilaisia hahmoja. Apurahan saaminen on iso taloudellinen kannustus jatkaa RitaRillan tarinaa. Apurahan avulla voin käyttää hyväkseni asiantuntijoita suunnitellessani Taikametsää internetiin. Sivuston lopullinen sisältö pysyköön vielä salaisuutena, mutta odottakaa vaan TÄÄLTÄ TULEE RITARILLA! :) :) :)

4 kommenttia:

 1. Hienoa! Onneksi olkoon apurahan saamisen johdosta! :)

  PS. Aivan ihania nuo tähän astiset nuket ja muut hahmot! Varsinkin se hevonen on IHANA!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa!! Onnittelut ♥
  Innolla jään odottamaan jatkoa...

  VastaaPoista
 3. Täällä jo vesikielellä odotellaan kaupan aukeamista.

  VastaaPoista