keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Ompele itse ihanuuksia!

Tiedän, että te blogini lukijat arvostatte kauniita käsintehtyjä tuotteita.

Oletko joskus messuilla tai liikkeessä ihastellut kaunista tuotetta, joka on ollut niin houkutteleva, että olet käynyt katsomassa sitä monta kertaa? Lopulta olet kuitenkin jättänyt tuotteen ostamatta, koska olet ajatellut, että osaisit valmistaa sen myös itse. Samanlaisen tuotteen valmistaminen on kuitenkin jäänyt haaveeksi, koska ensin olisi pitänyt löytää siihen sopivat materiaalit - ehkä kaavat ja ohjeetkin.

Tai ehkäpä olet aina ihastellut kauniita käsintehtyjä tuotteita ja haaveillut, että osaisit valmistaa niitä myös itse. Ompelukokemuksesi rajoittuu kuitenkin koulun käsityötunteihin ja verhonkäänteiden ompeluun. Käsityölehtien ohjeetkin ovat vaikuttaneet lähinnä pelottavilta...

Ompele itse ihanuuksia!

RitaRillan nettipuoti haluaa tarjota sinulle vaivattoman vaihtoehdon hankkia ohjeet, kaavat, kankaat ja tarvikkeet ihaniin ompeluksiin. Kaikki RitaRilla -tuotteet ovat ammattilaisen suunnittelemia, aitoja designkäsityötuotteita, jotka sinä itse osaat valmistaa!

Valikoimasta löytyy sopivat vaihtoehdot sekä ompeluharrastusta aloitteleville että pidempään ompelua harrastaneille. Tuotteiden valmistamisen vaikeusaste on merkitty jokaisen tuotteen kohdalle erikseen.
Yksi tähti = Superhelppo - lapsikin voi valmistaa
Kaksi tähteä = Helppo - aloittelijoille
Kolme tähteä = Perusompelus
Neljä tähteä = Hieman haastetta - vaatii jo vähän ompelukokemusta
Viisi tähteä = Valmistamiseen kuluu aikaa, mutta selkeiden ohjeiden avulla onnistut


RitaRilla -tuotteiden mukana saat suomenkieliset, tarkat, kuvitetut valmistusohjeet, joiden avulla onnistut varmasti. Jos käsityölehtien ompeluohjeetkin vaikuttavat mielestäsi vaikeilta, niin RitaRillan ohjeilla on helppoa aloittaa.


Tuotepaketit sisältävät kaavat, ohjeet, kankaat ja muut materiaalit yhteen tuotteeseen, ellei tuotepaketissa toisin mainita. Saat materiaaleja juuri oikean määrän, joten niitä on helppo käsitellä etkä maksa mistään turhasta. Ompelulangat, täytevanut ja muut ompelutarvikkeet kuten sakset ja neulat eivät sisälly pakkaukseen, mutta voit hankkia ne kätevästi RitaRillan nettipuodin kautta tilauksen yhteydessä. Lisätessäsi tuotteen ostoskoriin sinulle tarjotaan tuotteeseen sopivia ompelulankoja ja muita tarvikkeita.


Mikä parasta, RitaRilla -tuotteisiin ei lisätä erikseen postikuluja, joten tiedät heti tuotetta valitessasi paljonko se tulee sinulle maksamaan.

RitaRillan nettipuoti avautuu siis kesäkuun alussa. Ennen avajaisia kerron vielä viime hetken kuulumisia täällä blogissa.

3 kommenttia:

 1. Tuohan kuulostaa hyvältä!
  Täytyy muistaa tutkailla tarjontaa:)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa oikein erinomaiselta!

  VastaaPoista
 3. Emmä nyt tiiä...

  VastaaPoista