keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Maailman ihanin nukkeSilloin, kun minä olin pikkutyttö, niin minulla oli maailman ihanin nukke. Sen nuken nimi oli Miia. Olin nähnyt sellaisen nuken kaupassa ja äiti sanoi, että sitä ei nyt osteta. Äiti kuitenkin lupasi, että voisin toivoa sitä Joulupukilta. Joka ilta rukoilin, että Rakas Jeesus saanhan minä joululahjaksi juuri sellaisen maailman ihanimman vauvanuken. Kyllä Jeesus varmaan ne rukoukset kuuli, koska jouluaattoiltana Joulupukki toi Miian. Olin niin onnellinen, että itkin.


Miia oli tosi iso ja painava, mutta halusin silti ottaa Miian joka paikkaan mukaan. Äiti ompeli Miiallekin uusia hienoja mekkoja, niin kuin minullakin oli. Kerran menimme kyläilemään jonkun sukulaisen luokse, jolla oli saman ikäinen tyttö kuin minä. Se tyttö yritti ottaa minulta Miian ja veti sitä päästä. Miian kaulasta ratkesi sauma ja minä olin kauhuissani.


Kotona äiti korjasi Miian. Äiti otti Miian pään kokonaan irti ja laittoi samalla nuken sisään lisää vanua. Minä askartelin pahvista sydämen ja väritin sen värikynillä punaiseksi. Yhdessä äidin kanssa laitoimme sydämen Miian sisälle ja äiti laittoi Miian pään takaisin paikoilleen. Miia on minulla vieläkin, enkä luovu siitä koskaan. Eipäs ole monella tytöllä vauvanukkea, jolla on ihan oikea sydän.
Sen pituinen se.

3 kommenttia:

 1. Oih, olipas niin koskettava tarina, että ihan liikutuin...

  Itsellänikin oli Sanna-niminen vauvanukke, joka oli ihan oikean vauvan kokoinen ja tosi rakas minulle. Nyt nukke on saanut uuden nimen, Petra, ja tyttäreni 3,5v kuljettaa sitä mukanaan. Sille sopii jopa tyttäreni vauva-aikaiset vaatteet.

  Ah! Taidankin tehdä joululahjaksi Sannalle/Petralle (eli tyttärelleni) uusia vaatteita =).

  VastaaPoista
 2. hauskat sivut! itsekin suunnittelen yrittämistä ja nimenomaan myös verkkokauppaa, kiitos kannustavista sivuista. huvittaa, jos sulla on ollut nukke nimeltään Miia ja minulla oli tyttönä nukke nimeltään Anu. Nykyään tyttäreni ovat jo aikuisia ja nimeltään Anu ja Miia!!!!
  t. pramianne

  VastaaPoista