torstai 19. marraskuuta 2009

Ritari ja lohikäärmeKumpi voittaa ritari vai Lohikäärme-Lutunen? Iivari sai siis tällä viikolla lopultakin oman ritarihattunsa ja nyt pikkumies leikkii sisälläkin talvihattu päässä. Välillä tuntuu, että sanonta "suutarin pojilla ei ole kenkiä" pitää meillä paikkansa. Edelleenkin lapset odottavat omia Lohikäärme-Lutusiaan. Lupasin kyllä molemmille omansa, joten ne täytyy ehdottomasti vielä ommella ennen joulua.

Meidän lasten suosikki iltasatu on nykyisin Astrid Lindgrenin kirjoittama ja Ilon Wiklandin kuvittama Punasilmäinen lohikäärme. Se on kyllä äidinkin lemppari - jostain kumman syystä ;) Kaunis kuvitus ja suloinen tarina.

Ihanaa, kun stressi ja pahin kiire on nyt ohi. Tuntuu, että elämä hymyilee vaikka pihalla sataa vettä ja on tosi synkkää ja pimeää. Syksyn aikana kodin hoitaminen ja siivoaminen on jäänyt aivan retuperälle. Messujen jälkeen olikin kyseessä paremminkin sotkujen raivaaminen ja sitten vasta pääsi siivoamaan. :D Tai no, totta puhuen se siivoaminen on edelleen hieman vaiheessa...

Marraskuun viimeisenä sunnuntaina RitaRilla on Nukke- ja nallemarkkinoilla Helsingin vanhalla yo-talolla. Pitäisi varmaan suunnitella mitä otan sinne mukaan ja kuinka tuotteet saa esille pienelle myyntipöydälle. Aikaisemmin RitaRillalla on siis ollut messuilla oma osasto, joten tällä kertaa kaikkia tuotteita ei varmaankaan voi ottaa mukaan. Nukke- ja nallemarkkinoilla viereisessä myyntipöydässä on hyvä ystäväni myymässä itse ompelemiaan barbin mekkoja, joten ainakin markkinoilla on varmasti hyvää seuraa :)

Vielä hieman työjuttuja ja sitten siivoamaan. Viikonlopun aikana voisi alkaa etsiä kadoksissa olevaa joulufiilistä. Ehkä kynttilänvalo ja glögi voisivat auttaa asiaa.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

t. RitaRillan Rita

3 kommenttia:

 1. Voi nuo nukkemessut kuulostaa ihanalta =) Kivaa viikonloppua myös Ritarilaan! =D

  -Sanna-

  VastaaPoista
 2. Sain Tampereen messuilta hankkimani Lutusen nyt valmiiksi. Kiitos hyvästä ja todella selkeästä ohjeesta! Ei tarvinnut kertaakaan ihmetellä, että mitäs nyt pitäis tehdä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marjo, kun kävit kertomassa kuinka Lutusen valmistaminen sujui. Tulee hyvä mieli, kun kuulee onnistumisen iloa :) Täällä taas pakkailen seuraavia Lutusia matkalle uusiin koteihin.

  t. RitaRillan Rita

  VastaaPoista