tiistai 29. joulukuuta 2009

Lomapuuhia ja tietokoneremonttiaSuokaa anteeksi blogini hiljaiselo viimeaikoina. Tietokoneeni on jo pidemmän aikaa ollut toivottoman hidas. Välillä kone sammuu kesken töiden - yleensä juuri silloin, kun olen unohtanut tallentaa työni. Nyt päätin tehdä asialle jotain ja formatoin koko kovalevyn. Asensin käyttöjärjestelmän ja kaikki ohjelmat uudelleen. Nyt tietokone toimii taas paremmin, mutta jotain tärkeitä ohjelmia puuttuu vielä. Olisi ehkä pitänyt tarkistaa ennen uudelleenasennusta, että ohjelmien asennuslevykkeet ovat vielä tallessa...

Täytyy myöntää, että en taitaisi tulla toimeen ilman tietokonetta. Se on kuin rakas ystävä ja kylläpä tuntuikin surkealta, kun kaikki täytyi aloittaa alusta. Puuttuvat asennuslevyt on pakko vielä löytää ja sähköpostin asetuksetkin ovat hukassa, mutta eiköhän tämä tästä.

Muuten joululoma on ollut ihana. Kaiken kruunasi lumi. Eilenkin kävimme pulkkamäessä ja toinen pikkumiehistä jopa laskettelemassa. Pihalle tehtiin suuri lumiukko porkkananenineen. Ihanaa lomailla pitkästä aikaa. Tilaukset ja toimitukset hoidan loman aikana kuten ennenkin, mutta muuten yritän vain nauttia elämästä, lukea kirjoja, katsoa elokuvia ja leikkiä lasten kanssa.

Tästä joulusta meidän perheelle jää kokoelma hassunhauskoja valokuvia, sillä Onni sai joululahjaksi toivomansa ikioman kameran :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti