maanantai 5. huhtikuuta 2010

Risteilyä ja remonttia

Terveisiä Tukholmasta ja laivalta. Palailimme kotiin kyllä jo ennen Pääsiäistä. Oli tosi mukava pikkuinen loma. Ihanaa ruokaa laivalla ja koko loma lasten ehdoilla. Pikkumiehet nauttivat täysillä laivan leikkipaikasta, lasten diskosta, välkkyvistä jääpaloista limpparissa, laivan kylpylästä, Junibackenista tukholmassa ja erityisesti Junibackenin satujunasta. Minä nautin ehkä eniten kuitenkin piiitkistä ruokailuista laivan buffetissa :)

Pääsiäisloma kului remonttia tehden. Päätimme lopulta seitsemän vuoden miettimisen jälkeen tehdä ihanan leivinuunimme valmiiksi. Uuni toimii kuin unelma, mutta pinnoitus on jäänyt aikanaan kesken. Nyt on uunin päällinen laatoitettu ja uuni pinnoitettu uudelleen. Uunin ympäriltä poistimme vanhat laatat ja uudet odottavat asentamista - ehkä jo tänään. Tai sitten huomenna. Laittelen sitten ennen-jälkeen kuvia tänne blogiinkin, kunhan saamme remontin valmiiksi.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hei tuli mieleen, haluatko et laitan blogiini tuollaisen pienen logokuvan ja linkin sun putiikkiin..? Ajattelin et olis ehkä kivampi kuin pelkkä blogilinkki siinä yleisellä listalla..!? Kerrohan mitä mieltä olet, minä odotan innolla kuvia uunista!

    VastaaPoista
  3. Moi Hanna, Se olisi tosi kiva, jos laittaisit linkin. Kuvia uunista on tulossa piakkoin :)

    VastaaPoista