perjantai 7. tammikuuta 2011

Iloisia talvipäiviä


Meidän vuosi on alkanut lasten kanssa puuhaillessa. Lunta tulee yhä vaan lisää, joten lapset nauttivat kovasti ulkoleikeistä. Tietysti myös joulupukin tuomilla leluilla on leikitty ahkerasti. Ilona kasvaa hurjaa vauhtia ja isoveljet tykkäävät vauvelista tosi paljon. Päätimme jo nyt varautua siihen, että pikkusisko lähtee pian liikkeelle ja siirsimme poikien leikkihuoneen yläkertaan. Nyt ei tarvitse joka leikin jälkeen siivota kaikkia pikkulegoja ja muita pieniä leluja ylähyllyille.

Kuvassa on Ilona ja Ratsu-Uljas. Ilonan liivimekon olen itse ommellut kaapin pohjalle unohtuneesta ruusukuvioisesta vakosametista. Tyttöjen liivimekot ovat tosi käteviä. Niitä voi pitää jo reilunkokoisena mekkoina ja kun neiti kasvaa mekosta tulee tunika. Nämä pikkutyttösten vaatteet ovat meidän perheessä tosiaan ihan uusi juttu kahden pojan vaatettamisen jälkeen. Kivaa :)

Oikein mukavaa alkuvuotta kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Hieno mekko,söpö vauva ja ihana heppa :) Mulla on 2 poikaa ja nyt tyttö 2,6v ja on niin kiva tehdä tytölle koko ajan jotain ja se on tosi että ekaksi se on mekko ja sitten se on kohta tunika :)

    VastaaPoista