maanantai 16. maaliskuuta 2009

Luova kausi


Voisiko joku tulla ja perustaa tämän yrityksen?! Mulla on meneillään joku ihme luova kausi ja kaikki aika menee piirtämiseen ja suunnitteluun. Oikeasti kyllä nautin valtavasti, kun saan tehdä näitä juttuja ja huomaan aina tosi pian kuinka tärkeitä kaikki suunnittelutyötkin ovat. Kiire alkaa tulla materiaalien hankkimisen suhteen. Olisi pitänyt päästä tukkukierrokselle jo viikkoja sitten, mutta aina tulee joku este.

Viikonloppuna keksin uuden tosi hyvän tuoteidean. Se on edullisempi nukke, joka on tosi helppo valmistaa ja tarkoitettu lasten itse ommeltavaksi.


Tänään suunnittelin RitaRillan verkkokaupan ulkoasua ja olen siihen nyt oikein tyytyväinen. Logokin muokkautui taas uuden näköiseksi. Laitoin aikaisemman RitaRillan logon verkkokauppaa suunnitellessani vahingossa kukkakuvion päälle ja huomasin, että se näyttää tosi kivalta :) Suunnittelin myös kangaskuoseja, joista tässä mallina rakkauslinnut. Aika retroa! Jostain putkahti mieleeni myös piirtää pupu, joten sekin liittyy varmaan Taikametsän jengiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti