maanantai 23. maaliskuuta 2009

MallikappaleitaTaas on työn alla uusia mallikappaleita. Erityisesti tarkoitukseni on testata erilaisia hiuksia sekä tyttö- että poikanukeille. Kuvassa siis pupu, Pioni ja Naava ilman kasvoja ja vaatteita. Aika surkeilta kaverukset näyttävät vielä tässä vaiheessa, mutta laitan sitten uuden kuvan valmiista nukeista myöhemmin.

6 kommenttia:

 1. Heipsan! Ai kun näyttää kivalle... Ja tuommoisia nukkeja en ole nähnytkään ennen joten kysyntää varmasti on. Miulla alkaa yrittäjyys jutut syyskuussa, kun aloitan yrittäjyyskurssin, ja tarkoitus olisi ensivuoden alkupuolella aloitella...

  Onkos sulle tulossa ihan "live-kauppakin" vai onko pelkästään nettikauppa? Ostatko tavaraa valmiina kaupaan vai teetkö kaikki itse?

  yst.terv.maisuli

  VastaaPoista
 2. Oikein hurjasti onnea uudelle yritykselle!!! Upealta näyttää ja tämä Rita Rilla kuulostaa todella kivalta idealta, tsemppiä vain hurjasti!

  VastaaPoista
 3. Meisuli: Ainakaan vielä ei ole livekauppaa tulossa. Verkkokaupalla lähden liikkeelle ja myöhemmin etsin tuotteille myös jälleenmyyjiä. Tsemppiä sinullekin yritysjuttuihin. Itsekin kävin yrittäjyyskurssin ja se oli oikein hyvä juttu.

  VastaaPoista
 4. Ja piti kirjoittaa Maisulille, mutta meni sormet sekaisin ;)

  VastaaPoista
 5. Punaposki...olisiko meidän mahd. kirjoitella sun kanssa ihan vaikka sähköpostiste, kun olisi paljon kysyttävää ja juteltavaa... ???

  yst.terv.maisuli

  sanna.maatta(at)telemail.fi

  VastaaPoista
 6. ihanalta näyttää,onnea paljon RitaRillalle,odotan suurella mielenkiinnolla,miten tämä kehittyy!aivan hurjan suloisia ja herkullisia nuo logokuvat sun muut!

  VastaaPoista