keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

RitaRilla-nauhoja


Tämä viikko on kulunut ikävästi flunssan kourissa. Myös kuopus on ollut kuumeessa ja sen vuoksi kotona päivät. Olen siitä huolimatta yrittänyt tehdä töitä ja pikkumies on ahkerasti levitellyt helmiä ja nappeja ja kaikkea muuta mielenkiintoista ympäri työhuoneen lattiaa. Lopulta poika tuumaa vain, että äiti siivoa tämä kauhea sotku - niinpä niin ;)

Eilen saapuivat tilaamani RitaRilla-logonauhat ja saumamerkit. Kiva päästä testailemaan niitä tuotteisiin. Apurahan saaminen lämmittää mieltäni edelleen. Nyt on kuitenkin niin paljon kiireisempiä töitä, että jätän tarinasivuston suunnittelemisen suosiolla kesäkuulle. Tärkeämpää on ensin saada verkkokauppa ja tuotteet valmiiksi, että pääseen avaamaan putiikin. Sen verran aikataulu on alkuperäisestä muuttunut, että suunnittelen avajaisia kesäkuun alkuun.

5 kommenttia:

 1. Oi kun nättejä nauhoja!!!

  OIKIEN LÄMMINTÄ JA HAUSKAA VAPPUA SINULLE!!!

  t.maisuli

  VastaaPoista
 2. Löysin just sun blogin ja täytyy vaan toivottaa onnea uudelle yrittäjälle! Nuket on aina ollut munkin sydäntä lähellä, vaikka kaverit on välillä kattonut kakkosella kun väsään nukkea nuken jälkeen! :o)

  -Minttusuklaa-

  http://mintvillage.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi ja mielettömän kiinnostavaa seurata alkavan yrityksesi tarinaa. Kiitos että jaat kaiken kanssamme! :)

  Nukkesi ovat suloisia! Ja tuo heppa ... aah. Mistäs ja miten noita saisi ostaa? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommenteista kaikille! Olen niin iloinen, kun joku jaksaa lukea RitaRillan kuulumisia. Nyt on hurja loppukiri menossa ennen nettikaupan avaamista ja flunssakin vaivaa edelleen. En ole ehtinyt edes blogia päivittämään. Palailen niin pian kuin mahdollista uusien uutisten kera.
  t. Punaposki

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo nauhat! Saako tuollaisia tilattua pienempiä määriä? Olen itse innostunut nyt vähän ompelemaan ja ajattelin ommella koko perheelle joululahjat ihan itse ja niihin olisi hauska saada oma nimi tuollaisella saumamerkillä :)

  VastaaPoista