maanantai 8. kesäkuuta 2009

Retkeilyä ja tuotekuvausta


Viikonlopun ohjelmassa oli tuotteiden mallikappaleiden valokuvaamista. Koska sunnuntaina oli kaunis aurinkoinen sää, lähdimme koko perheellä Linlon ulkoilualueelle onkimaan ja retkeilemään. Otin mukaan kaikki kuvattavat hatut ja samalla huomasin kadottaneeni vihreän lastenhatun. Etsin sitä kaikkialta, mutta hattu on näköjään tehnyt täydellisen katoamistempun. Onneksi ehdin ottaa siitä kuvia jo aikaisemmin, joten en joudu ompelemaan uutta mallia kuvauksia varten. Vanhempi poika sai siis tällä kertaa päähänsä hatun kokeiluversion, joka oli aivan liian suuri.


Retki oli oikein mukava vaikka Linlon saaressa tuulikin tosi kylmästi. Pojat pääsivät ongelle ja melkein saimme yhden kalankin ;) Eväät syötiin tietysti isolla kivellä ja metsässä maisteltiin ketunleipiä. 2-vuotias hattumalli oli tosi vilkkaalla tuulella ja sain juosta kameran kanssa perässä.

Kotona kuvailin vielä laukkuja pihanurmikolla. Valokuvausstudion virkaa toimitti nurmikolle asetellut fleecepeitto, tapettirulla ja iso peili. Studiovalot (lue aurinko) olivat vähän liiankin kirkkaat. Saas nähdä millaisen valokuvausstudion keksin talveksi...

Välillä hirvittää loppuuko tämä kiire koskaan. Tuntuu, että aika vain häviää johonkin. Jotenkin sitä haaveilee kesälomasta, mutta en ole varma onko tänä kesänä lomaa ollenkaan. Toivottavasti työ pysyy yhtä mielenkiintoisena kuin tähänkin asti. Silloin lomallakin voi tehdä töitä ihan mielellään.

Tänään tein ensimmäisen arvonlisäveron valvontailmoituksen. Se kuuluu niihin töihin, joiden kuvittelee olevan ihan valtavan vaikeita ja monimutkaisia hommia. Onneksi huomasin olleeni väärässä :)

1 kommentti: