perjantai 10. heinäkuuta 2009

Mallikappaleita ja cappuccinoa


Blogissa on ollut hiljaista viime aikoina - meillä kotona ei. Täällä vilistää kaksi pikkupoikaa ympäri taloa ja kaiken ylimääräisen ajan olen yrittänyt ommella uusia mallikappaleita syksyä varten. Kuvassa pilkistää pupuneiti, jonka mekko on vielä ompelematta.

Toinen tärkeä projekti on työhuoneen sisustaminen. Kangasrullat ovat jo huoneen seinällä uudessa telineessä, mutta työpöytä on vielä keskeneräinen. Eiköhän sekin lähiaikoina valmistu. Suurin osa syksyn kankaista on jo hankittu, joten nyt on mukavaa sommitella mallikappaleita lopullisista materiaaleista. Ensimmäisinä puotiin ehtivät varmaankin pupu, heppa ja norsu.

Viikko on tosiaan ollut aika kiireinen ja välillä saan tosiaan käyttää mielikuvitusta, että saan pojat leikkimään kiltisti sillä aikaa kun ompelen. Onneksi molemmat nukkuvat vielä melkein joka päivä päiväunet. Välillä on ihanaa ottaa pieni hetki luksusta ja nauttia poikien kanssa cappuccinot. Ensin valmistan itselleni ihan oikean capuccinon ja sitten vaahdotan maitoa pojille ja sekoitan siihen kaakaojauhetta. Kahvihetkestä tekee todella tärkeän myös se, että lapset saavat myös nauttia "cappuccinonsa" ihan oikeista kauniista aikuisten kupeista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti