maanantai 31. elokuuta 2009

Palleroita


Arvatkaa mitä nämä pallot ovat? Tietysti hattutelineitä :D Mietin miten ihmeessä saisin hatut kauniisti esille pöydälle ja ompelin viikonloppuna RitaRillan kankaista palloja, jotka ovat juuri sopivia hattujen sisään. Tällä viikolla tiedossa on hassuja töitä, kuten pilvien ja sydämien ompelua. Messuosastolle täytyy vielä ommella verhot ja muutakin messuihin liittyvää puuhaa on vielä vaikka kuinka paljon.


Viime viikkoina on tullut tehtyä luvattoman pitkiä työpäiviä. Viikonloppuisinkin on helppoa livahtaa vähän väliä työhuoneeseen. Eilen onneksi osasin hetkeksi irrottautua työjutuista ja kävimme koko perhe tivolissa. Oli ihanaa katsoa kuinka lapset nauttivat ja isi ja äiti tietysti myös :)

4 kommenttia:

  1. Ihania palloja, nähdään kädentaitomessuilla !

    VastaaPoista
  2. Otatko palloja mukaan messuille, haluaisin ostaa pari. Olen menossa markkinoille myymään tekemiäni pipoja ja hattutelineet puuttuvat, saisit samalla näkyvyyttä ihanille palleroillesi ja puodillesi !

    VastaaPoista
  3. Palloja tulee RitaRillan osastolle myyntiin pienempää kokoa tuotepaketteina. Kotona on kuitenkin "hattutelinekokoa" muutama turkoosi pallo valmiiksi leikattuina. Jos haluat, voit ostaa ne tuotepaketteina. Tule sitten kysymään messuilla, niin etsin ne "tiskin alta" ;)

    VastaaPoista