torstai 6. elokuuta 2009

Uusi työhuone


Jippii, työhuoneen uusi sisustus on lopultakin valmis :) Työhuone oli pakko pistää uusiksi, sillä tarvitsin kunnollisen pöydän kankaiden leikkaamista varten sekä paljon lisää säilytystilaa. Nyt huoneessa on iso ja sopivan korkuinen työpöytä sekä seinällä telineet kangasrullille. Korkean pöydän alla on myös valtavasti säilytystilaa, joten huone on toivottavasti helpompi pitää siistinä. Työpöytää olen jo päässyt testaamaan ja se tuntuu tosi hyvältä. Kerrankin saa leikata kankaita niin, ettei heti ole niskat jumissa kumartelusta.

Anteeksi tämä pitkä hiljaiselo blogipäivityksissä. Perheen viimeiset lomaviikot ovat olleet aikamoista vilskettä. Itse olen yrittänyt tehdä töitä muiden lomaillessa, mutta täytyy myöntää, että on tosi hankala keskittyä.

Tiedossa on kiireinen syksy. Eilen käytiin ostamassa iso kasa puutavaraa messuosastoa varten. Seuraavaksi täytyykin ottaa maalipensseli käteen ja toivoa kaunista säätä, että maali kuivuu. RitaRillan löytää syksyllä kädentaitomessuilta eri puolelta Suomea. Ensimmäiset messut ovat syyskuussa Helsingissä. Hieman jännittää näin etukäteen, sillä en ole ikinä aikaisemmin osallistunut messuille. On kiva päästä esittelemään tuotteita suoraan asiakkaille :)

RitaRillan nettipuotiin on elokuun aikana tulossa myyntiin pehmoleluja. Heppa ja pupu ovat juuri testattavana koeompelijalla ja norsun ohjeet ovat ihan pian valmiit myös.

Iloista elokuuta kaikille!

1 kommentti: