sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Terassikesää odotellessa

Olin taas tänä aamuna jonkin tovin ulkona tekemässä lumitöitä. Viime yönä pyrytti ihan kunnolla, joten pihalla oli melkoiset kinokset. Oikeasti tykkään lumesta tosi paljon ja tämä talvi on ollut aivan ihana. Kerrankin oikea talvi! Nyt alkoi kuitenkin väsymys iskeä, kun tuntui ettei se lumimäärä enää mahdu mihinkään pienellä pihalla. Eilen kävin oikein mitan kanssa hankea mittaamassa ja silloin lunta on 70cm. Tänään siis vielä viimeöiset pyryt siihen päälle.

Nyt jotenkin odotan jo kovasti kevättä ja kesää. Haaveilen aurinkoisista kevätpäivistä ja ihmettelen jo valmiiksi, että mihinkähän se vesimäärä sitten mahtuu, kun lumet lopulta sulavat...

Tässäpä joitain kesäisiä terassikuvia haaveiluiden tueksi. Kesäkeittiö on taas ensi kesänä kovassa käytössä - siitä olen varma. Viime kesänä saimme naapurilta vinkin, että muuripannulla voi tehdä hyvää pizzaa ja sitä tehtiinkin monta kertaa. Kuumalla pannulla pohjasta tuli rapea ja kannen alla täytteet kypsyivät juuri sopivan meheviksi. Myös lämpimistä voileivistä tuli tosi ihania muurinpohjapannulla. Ystävältä saimme herkullisen reseptin balsamico perunoihin, joita voi tehdä uusista perunoista. Onko teillä jotain superhyviä grillausreseptejä ja vinkkejä ensi kesää varten. Niitä odotellessa :)
"Kesäkeittiö" on kyllä ollut käytössä talvellakin, sillä viimeksi viikko sitten laitoimme tulet grilliin ja paistoimme makkaraa. Kyllä maistuikin hyvältä pulkkamäen jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti