tiistai 9. helmikuuta 2010

Ystävänpäiväkortit


Huomasin tänään, että ystävänpäivä lähestyy huimaa vauhtia ja kortit ovat vielä hankkimatta. Olisi mukavaa askarrella kortteja yhdessä lasten kanssa ja sain ajatuksen tehdä väritettäviä kortteja. RitaRillan pupuset pääsivät siis poseeraamaan tämän vuoden ystävänpäiväkortteihin. Tein korteista myös värilliset versiot, mutta taidan kuitenkin antaa poikien värittää kortit itse. Tulostan siis kortit paksulle paperille ja kun lapset ovat saaneet värittää kortit mieleisikseen, leikkaan ne irti paperista. Oman tervehdyksen voi sitten kirjoittaa kortin kääntöpuolelle.

Tallensin korttitiedostot pdf-muodossa ja ne löytyvät täältä. Saatte vapaasti tulostaa kortteja itsellenne ja ystävillenne. Ritarillakaveri1.pdf on väritettävä kortti ja ritarillakaveri2.pdf on valmiiksi väritetty kortti. Tiedosto on kokoa A4 ja sivulla on kaksi korttia. Laittakaa viestiä, jos lataamisessa on ongelmia tai linkki ei toimi.

Hyvää Ystävänpäivää kaikille!

t. RitaRillan Rita

2 kommenttia:

 1. en löydä pupu ystävänpäiväkorttejasi!
  olenko tumpelo vai missä vika?

  VastaaPoista
 2. Sana "täältä" tekstissä on linkki sivulle, josta kortit voi käydä lataamassa omalle koneelleen. Toivottavasti tästä olisi apua.

  Tässä vielä linkin osoite:
  http://www.box.net/shared/syf00v0ce2

  VastaaPoista