torstai 12. elokuuta 2010

Elokuun aurinkoa


Elokuu on jo kohta puolessa välissä ja kesäiset säät vain jatkuvat - en valita :) Nautin kuitenkin, kun on edes vähän viileämpää kuin heinäkuussa ja puutarhakin on saanut taas väriä muutaman kunnon sadekuuron jälkeen. Suosikkililjani eli Madonnanliljat ovat mahtavasti kukassa ja tuoksu on huumaava.



Pikkumiesten kanssa kylvimme keväällä kurpitsoita Halloweenia varten. Kasvimaalle istutimme taimista vain kaksi ja niistäkin toinen onnistui kesälomamme aikana karkaamaan aidan raosta naapurin puolelle. Tietysti ne parhaimmat raakileet olisivat olleet siellä aidan takana ;) Nyt löysin onneksi muutaman raakileen myös omalta puolelta. Sitten ihan sattumalta kurkkasin mansikkamaalle, johon yksi kurpitsan oksa oli myös kasvanut ja löysinkin mansikan lehtien välistä tosi ison kurpitsan. Ei siis mikään jättiläiskurpitsa, mutta halkaisija oli jo nyt n. 25cm. Värikin oli jo hieman alkanut muuttua vihreästä oranssiksi. Eiköhän me siitä Halloween kurpitsa saada, jos kaikki menee hyvin.

RitaRillan työpajalla olen ommellut vanhoista malleista uusia mallikappaleita. Norsuja ja ratsuja sain jo valmiiksi ja nyt on työn alla Lohikäärme-Lutusia. RitaRillan pehmolelujen tarvikepakkauksia löytyy nyt Helsingistä Fredrikinkadulta EDEL City:n myymälästä. Sieltä löytyy paljon muitakin ihania tuotteita, joten käykäähän kurkkaamassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti