perjantai 11. marraskuuta 2011

ARVONTA!RitaRilla on mukana Suomen Kädentaidot -messuilla Tampereella. Kesän ja syksyn ajan olen pitänyt hiljaiseloa täällä blogissa. Syksyn aikana olen kuitenkin tehnyt hurjan määrän mallikappaleita sekä tuotepakkauksia messuja varten. Tervetuloa tutustumaan RitaRillan osastolle C716, joka löytyy melko läheltä ohjelmalavaa C-hallista. Mukana on kaikenlaisia ihanuuksia ja hyviä joululahjaideoita.

Laitetaanpas messujen kunniaksi ARVONTA tänne blogiin. Palkintoina arvon kaksi lippua Suomen Kädentaidot -messuille. Blogiarvontaan voi osallistua maanantaihin 14.11. saakka. Osallistua voi kommentoimalla tähän viestiin ja kertomalla mikä on mielestäsi RitaRillan ihanin tuote. Jos vinkkaat arvonnasta omassa blogissasi saat toisen arvan (kerrothan siitä kommentissasi). Klikkaa myös itsesi RitaRillan kaveriksi Facebookissa. Messujen jälkeen arvon kaikkien RitaRillan Facebook kavereiden kesken yhden ompelupakkauksen.

Messuilla tavataan!

t. RitaRillan Rita

7 kommenttia:

 1. Hei!

  Minun suosikkini on sininen Nelli-Norsu, ja vaaleanpunaisesta pikkupupusta tykkään myös kovasti. :) Osallistun yhdellä arvalla.
  -Niina H.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa toistolta mutta Nelli-norsu, vaaleanpunaisena -tällä hetkellä ainoa valmistunut Ritarilla-tuote meillä (: Myös tupsukorvainen pipo odottelee ompelua, myös lohikäärme olisi haaveissa-aivan ihana sekin <3

  Juuri ajattelinkin tänään että olisipa mukava päästä, ensimmäisyä kertaa, kädentaito-messuille. Osallistun yhdellä arvalla (:

  VastaaPoista
 3. Hei aivan ihania juttuja sinulla täällä.Löysin sinut peikonpojan kautta.Suosikkini on Nelli-Norsu pinkkivihreä.
  Osallistun yhdellä arvalla,kun ei ole julkista blogia :))

  VastaaPoista
 4. Pupuhatut :).

  Paljon muitakin ihania on, mutta jos yksi pitää valita niin sitten pupuhatut.

  Ei ole blogia, joten yhdellä mukana :).

  VastaaPoista
 5. Kyllä se on tuo Pupunen, ainakin jos kysyy meidän pikkuneidiltä :)

  VastaaPoista
 6. Monta suosikkia on jo löytynytkin :) Vielä on hyvät mahdollisuudet saada lippu Tampereen messuille. Tiistaina sitten arvon voittajat.

  t. RitaRillan Rita

  VastaaPoista
 7. Kyllä ne laukut on ihanimpia! Tosi suloisia.

  VastaaPoista